Ács-állványozó


Előkészítés, felületmegmunkálás

A munkahely alapja egy gerendagyalu, mely 245 mm gyalulási szélességgel rendelkezik. A látszó tetők, előtetők és teraszok felületének gyalulására.


Véglevágás, hosszvágás

A munkahely alapja a legújabb fejlesztésű elektromos láncfűrész. A precíz munkavégzést vezetősín, ütközők és kipattogzásgátlók segítik. A készlethez többfajta lánc, láncolaj és szorítók tartoznak.


Kármimarás, horgolás

Ennek a munkahelynek az alapja egy kármimaró, mely egyszerre tudja több szarufát kimarni. A készlethez elegendő mennyiségű cserelapka tartozik.


Kármimarás, horgolás CSP 132E

A munkahely alapja egy olyan körfűrész, mely pár perces munkával kármimaróvá vagy lapolóvá alakítható. A készletben tartalék körfűrészlap és cserelapkák vannak.


Csapfészek kialakítása

Ennek a munkahelynek az alapja egy láncmaró mely szabadkézi illetve állvánnyal megvezetett marással alakítja ki csapok és sliccek helyét. Tartalék marólánc és különböző szélességű slicclánc tartozik a készlethez.


Csapok kialakítása

A munkahely alapja a legújabb fejlesztésű elektromos körfűrész. A precíz munkavégzést vezetősín, ütközők és kipattogzásgátlók segítik. A készlethez tartalék körfűrészlap és szorítók tartoznak.


Gerendavég kialakítása

A munkahely alapja egy kézi szalagfűrész, mely 285 mm max.vastagságú anyagot tud átvágni. A látszó tetők, előtetők és teraszok kiálló gerendavégeinek megmunkálására. A készlethez többfajta vastagságú fűrészlap tartozik.


Kötések kialakítása

A munkahely alapja egy elektromos és egy akkumulátoros fúrógép tartozékokkal.


Tanműhelyek - H-Didakt Kft.

1162 Budapest, Délceg u. 32.
+36 30 460 9638

tanmuhely.hdidakt.hu
tanmuhely@hdidakt.hu

Globula NetStudio 2009