Asztalos tanműhely

Modul áris felépítésű asztalos tanműhely 12 fős tanulócsoport részére, kis és középüzemi technológiák elsajátításához.

  • A legkorszerűbb és leghatékonyabb kis- és középüzemi technológiák elsajátításához összeállított rendszerek
  • A szakma minden alapfogása könnyedén elsajátítható
  • Az OSZTV - Szakma Sztár és a World Skills világversenyeken használt gépek, rendszerek
  • Rendszer szemléletű felépítés - megkönnyíti a folyamatok megértését
  • Kiemelkedő ergónómia, egészséget védő, biztonságos munkavégzés
  • Naprakész technológiák elsajátítása a jövő szakembereinek képzésében
  • Minőségi, precíz, tiszta munkavégzést lehetővé tévő eszközök, az oktatás szempontjait szem előtt tartva
  • 3 év garancia minden Festool gépre, meghibásodás esetén max. 48 órás gyorsszerviz 

 

 


Gyalupad profiknak és versenyzőknek

Ilyen padon készülnek a világ- és európa bajnok magyar asztalosok is!

Gyalupad letölthető brosúra >>>

Munkafelület: 2000x630
Méret: 2200x720x900
Tömeg: 120 kg
Anyaga: gőzölt bükk

Két bekezdéses menetorsóval, egy fordításra 12 mm elmozdulás, csapágyazott vezetés, acélorsós kivitel, fix párhuzamos szorítás

Furatolás FESTOOL kompatibilis

- Befogóképesség: 220mm
- Szorítás max.: 320 mm

- Padvas
- Univerzális
- Speciális funkciók
- Szorítás a munkalaphoz
- Padvályúba elszívás átvezetési lehetőség

Forgalmazó
H-Didakt Kft.
E-Mail: info@hdidakt.hu
Kopasz Anikó ügyvezető
www.tanmuhely.hdidakt.hu
Tel.: 30/3744-500


Előkészítő

Ennek a munkahelynek az alapja egy kiegészítőkkel és szélesítőkkel ellátott MFT multifunkciós asztal. Az előkészítés és méretezés munkafolyamatot vezetősinek, pillanatszorítók, összekötő darabok biztosítják. A nagy felületű alapanyagok mozgatását kettős szívó emelő segíati. A kéziszerszámok és szerelőanyagok rendszerezett tárolását SORTINER tárolók biztosítják. Ez a munkaállomás biztosítja, hogy a tanulók az előkészítést méretezést pontosan tisztán tudják elvégezni.


Durva darabolás

Ennek a munkahelynek az alapja egy asztali vonófűrész. A tiszta és egészséges munkakörnyezetet elszívómodul biztosítja. Tartozik még az állomáshoz egy külön gérvágó. A tartalék fűrészlapok és pillanatszorítók biztosítják munkahely hosszútávú használatát.


Finom darabolás

Ennek a munkahelynek az alapja egy MFT multifunkciós asztal és egy olyan bázisasztal amelybe körfűrész és szúrófűrész is illeszkedik. A tiszta és egészséges munkakörnyezetet elszívómodul biztosítja.A precíz pontos munkavégzéshez vezetősinek, ütközők és kipattogzásgátló tartozékok vannak a készletben. A munkahelyhez több évre elegendő tartalék fűrészlap tartozik.


Finom megmunkálás

Ennek a munkahelynek az alapja egy MFT multifunkciós asztal, egy felsőmaró és egy olyan bázisasztal amelybe szúrófűrész, szalagcsiszoló és maró is illeszkedik. A tiszta és egészséges munkakörnyezetet elszívómodul biztosítja.A precíz pontos munkavégzéshez vezetősinek, vonalzók, ütközők vannak a készletben. A munkahelyhez több évre elegendő tartalék marók és csiszoló szalagok tartoznak.


Illesztés, Dűbelezés

Ennek a munkahelynek az alapja egy MFT multifunkciós asztal, egy felsőmaró, egy modul-élmaró és egy dűbelező készlet. A tiszta és egészséges munkakörnyezetet elszívómodul biztosítja. A munkahelyhez több évre elegendő tartalék marókat (nútmarók, lekerekítő marók, élmarók, profilmarók, szintbemarók) a dűbalazéshez dűbel és DOMINÓKAT tartalmaz a készlet..


Illesztés, Csapozás

Ennek a munkahelynek az alapja egy MFT multifunkciós asztal. Az illesztés és csapozás pontos gyors elvégzését sablonkészletekkel, csapozólemezekkel és osztólemezekkel felszerelt felsőmaró biztosítja. Fontos szempot volt, hogy olyan készletet állítsunk össze, amellyel a ma használt legkorszerűbb középüzemi illesztési technológiát tudják a tanulók elsajátítani. A tiszta és egészséges munkakörnyezetet elszívómodulhoz való csatlakozási pont biztosítja. A munkahelyhez több évre elegendő tartalék marók (fecskefarkos maró, spirálmaró) tartoznak.


Felületmegmunkálás, Gyalulás

Ennek a munkahelynek az alapja egy MFT KAPEX asztal. A munkahely egy EH és egy EHL gyalut tartalmaz, telepített egységgel, párhuzamvezetőkkel és befogóelemekkel. Fontos szempot volt, hogy olyan készletet állítsunk össze, amellyel a ma használt legkorszerűbb középüzemi technológiát tudják a tanulók elsajátítani. A tiszta és egészséges munkakörnyezetet elszívómodul biztosítja. A munkahely több évre elegendő tartalék gyalukéseket tartoz.


Durvacsiszolás

Ennek a munkahelynek az alapja egy MFT multifunkciós asztal.A modulban található 2 excenteres csiszoló, 1 vibrációs csiszoló és 1 szalagcsiszoló. A csiszolókhoz tartozékkén különböző méretű és finomságú csiszolótányérok, csiszolótárcsák és csiszolószalagok kerültek a készletbe (71 db). A tiszta és egészséges munkakörnyezetet elszívómodul biztosítja. A precíz pontos munkavégzéshez interface-Pad és befogóelemek vannak a készletben.


Finomcsiszolás

Ennek a munkahelynek az alapja egy MFT multifunkciós asztal.A modulban található 2 excenteres csiszoló, 1 delta csiszoló és 1 vibrációs csiszoló. A csiszolókhoz tartozékkén különböző méretű és finomságú csiszolótányérok, csiszolótárcsák és csiszolócsíkok kerültek a készletbe (80 db). A tiszta és egészséges munkakörnyezetet elszívómodulhoz való csatlakozás biztosítja. A precíz pontos munkavégzéshez interface-Pad és befogóelemek vannak a készletben. A modul kialakításánál nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a tanulók elsajátíthassák a kis- és középüzemi technológiáknál ma már megkövetelt felületmegmunkálási minőségi munkát.


Diszítés

Ennek a munkahelynek az alapja egy MFT KAPEX asztal. A munkahely tartalmaz modul élmarót és felsőmarót a hozzájuk tartozó sablonnal és szánnal.Fontos szempot volt, hogy olyan készletet állítsunk össze, amellyel a ma használt legkorszerűbb középüzemi technológiát tudják a tanulók elsajátítani. A tiszta és egészséges munkakörnyezetet elszívómodul biztosítja. A munkahely hosszú időre elegendő tartalék marószerszámokat (nút-, profil-, kettősprofil-, lekerekítő-, szint-, kontraprofil-, élletörés maró) tartalmaz.


Szerelés, összeállítás

Ennek a munkahelynek az alapja egy MFT multifunkciós asztal. A szerelést akkus csavarbehajtó- a stabil rögzítést pedig pillanatszorítók biztosítják. A modul tartozékkén fúrószettel és szerszámkészlettel rendelkezik. A tiszta és egészséges munkakörnyezetet elszívómodulhoz való csatlakozás biztosítja. A precíz pontos munkavégzéshez interface-Pad és befogóelemek vannak a készletben.


Készreszerelés

Ennek a munkahelynek az alapja egy MFT KAPEX asztal. A szerelést akkus csavarbehajtó- a stabil rögzítést pedig pillanatszorítók biztosítják. A modul tartozékkén fúrószettel és szerszámkészlettel rendelkezik. A tiszta és egészséges munkakörnyezetet elszívómodul biztosítja. A precíz pontos munkavégzéshez interface-Pad és befogóelemek vannak a készletben. A készlet összeállításánál a minőségi munkara való oktatást, a tiszta átlátható munkahely megvalósítást és ennek az igénynek a tanulók felé történő átadását tekintettük szemelőtt.


PDF Letölthető anyag

Tanműhelyek - H-Didakt Kft.

1162 Budapest, Délceg u. 32.
+36 30 460 9638

tanmuhely.hdidakt.hu
tanmuhely@hdidakt.hu

Globula NetStudio 2009